Skip to content

communicatie begint met luisteren…

… maar om te luisteren moet je hen wel de gelegenheid geven je aan te spreken!

Je hebt telefoon, e-mail en natuurlijk een website. Maar mensen zijn ongeduldig en willen graag hier en nu geholpen worden. Je kan ze dan vanaf je website naar je e-mail en telefoonnummers verwijzen, maar de kortste weg is die van de Live Chat optie op je site.
Immers ze zijn daar nu. Als ze in je winkel of kantoor staan vraag je de mensen ook niet je te bellen of te e-mailen, maar je gaat daar waar ze zijn direct het gesprek met ze aan. Zo zou dat ook op je website moeten en kunnen…
Live Chat is onze oplossing hiervoor, want sommige (zeker de jongere generatie) chatten nu eenmaal liever dan je “ouderwets” te bellen. Dus klik het even aan en probeer het zelf… 😉

chat met tawk.to

Zoals je kan zien kozen wij voor Tawk.to en dat is ook onze aanrader voor jou! Gratis en voor niets… als je er zelf mee aan de slag wil gaan. Want “sharing is caring” is onze filosofie!

Set-up & Launch

Wij zetten je account op in Tawk. Vervolgens integreren we deze in je site of geven je een stap voor stap uitleg zodat je zelf of je eigen webmaster dit kan doen. Tenslotte geven we een korte training aan jouw team dat ermee zal werken zodat je razendsnel hiermee aan de slag bent.

De kost hiervan is slechts eenmalig €250,- ! Vul het formulier hier in om deze optie te bestellen en wij nemen per kerende met je contact om hiermee aan de slag te gaan.

Je kan ook kiezen voor de extra optie “branding” van je live chat module. Dan kan je de “powered by tawk.to” vermelding overal vervangen door je eigen tekst en heb je nog iets meer optie om je eigen huisstijl toe te passen. Bovendien worden alle e-mails die je dan via het systeem zou uitwisselen met je klanten niet verstuurd vanuit Tawk maar vanuit je eigen e-mail adres. Kies je hiervoor dan verandert de eenmalige kost van €250,- in een jaarlijkse. Geef deze optie aan in de opmerkingen als je hiervoor kiest, maar dat kan later ook nog vanzelfsprekend.

Live Chat Managed Service

Wij kunnen ook alle zorgen hieromtrent uit je handen nemen. Wij zetten alles voor je op en integreren we deze in je site. Vervolgens geven we een korte training aan jouw team dat ermee zal werken zodat je razendsnel hiermee aan de slag bent. Eens operationeel volgen wij de werking ervan dagdagelijks op, staan ter beschikking van jouw team voor eventuele vragen en rapporteren maandelijks of per kwartaal aan je management.

De kost hiervan is slechts €250,-/maand of €500,-/kwartaal ! Vul het formulier hier in om deze optie te bestellen en wij nemen per kerende met je contact om hiermee aan de slag te gaan.

 Geef bij de opmerkingen ook even aan of je kiest voor een maandelijkse rapportage of een per kwartaal, maar dat kan je later ook nog aanpassen vanzelfsprekend.