marketing automation

Marketing Automation

E-mail marketing is leuk… maar marketing automation is beter!

E-mail nieuwsbrieven werken soms heel goed, soms niet. Maar vaak heb je gewoon geen idee. Dat kan beter! Marketing automation helpt je op een (semi)automatische manier jouw contacten te begeleiden bij hun customer journey van prospect naar lead naar klant en zelfs ambassadeur van jouw product of dienst.
Jij bepaalt de mate van automatisering en wanneer het systeem met jouw contacten communiceert en wanneer bv het systeem jou helpt herinneren dat het nu het juiste moment is om deze klant te contacteren om een welbepaalde reden. 

Meten is weten zegt het spreekwoord niet voor niets. Het juiste marketing automation systeem helpt je om je prospects & leads op de voet te volgen. Automatiseer die sales & marketing taken die ervoor geschikt zijn en krijg zo meer tijd om op het geschikte moment de echte 1-op-1 conversatie aan te gaan met je relaties.

Geef hier je naam en e-mail adres op en zo kom je terecht in onze database en een marketing automation proces zodat je aan den lijve kan ondervinden hoe dat nu precies in zijn werk gaat.
Ook wij hebben een hekel aan spam, dus vrees niet. je kan je ten alle tijd weer afmelden en wij zullen je gegevens nooit doorgeven of verkopen aan derden.

Geen budget voor onze begeleiding hierbij of doe je het gewoon liever allemaal zelf en wil je eigenlijk alleen maar weten waar wij het liefste mee werken voor marketing automation? Klik dan hier…